הוראות הכנה
מרכיבים
8 חלקי עוף (שוקיים ירכים כנפים)
1 בצל גדול מגורד
4 שיני שום קצוצים גס
1 תפוח עץ חמוץ חתוך לקוביות קטנות
2 כפיות פפריקה מתוקה שטוחות
חצי כפית שטוחה כורכום
מלח, פלפל לבן
חצי כוס יין לבן יבש
אופן ההכנה
לטגן את הבצל + השום עד לשקיפות להוסיף את העוף לטגן מכל הצדדים להוסיף את
קוביות תפוח עץ להמשיך לטגן דקותיים
מתבלים ומוסיפים את היין , ומוספים מים עד לכיסוי העוף מכסים במכסה ומבשלים
ברתיחה קלה 50 דקות עד הבשר נעשה רך
ויש עדיין מעט נוזלים
מסירים את המכסה וממשיכים לבשל עד שכל הנוזלים מצטמצמים , בשלב זה
יש לשים לב שהצלי לא יישרף
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון