חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


לזניה גבינה ותרד בסיר בישול איטי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לזניה תרד וגבינה במרקם עדין
לזניה גבינה ותרד בסיר בישול איטי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לזניה תרד וגבינה במרקם עדין
הוראות הכנה
מרכיבים
2 חבילות לזניה ברילה
400 ג"ר גבינת מסקרפונה וגביע גבינת קוטג + גבינה 5%
300 ג"ר גבינת פרמזן מגוררת
400 ג"ר תרד קפוא
לרוטב
2 קופסא 300 עגבניות מרוסקות
1 כפית טימין יבש
1 כפית אורגנו יבש
3 שיני שום כתושות דק
1/2 כפית צילי גרוס עבה
1/2 כפית פלפל שחור גרוס עבה
1 כפית מלח
1/4 כפית סוכר
אופן ההכנה
1. משמנים סיר בישול איטי בגודל 6 ליטר ב2 כפיות שמן זית
2. מערבבים בקערה את כל חומרי הרוטב ומערבבים
3. מורחים על התחתית שכבה דקה של הרוטב
4. מעל מסדרים יפה לכיסוי (לא בהצלבה) את עלי הלזניה היבשים
5. מעל עוד רוטב עגבניות וחצי מהתרד הקפוא
6. מעל מפזרים 1/3 גבינת הריקוטה מעורבת בגבינת קוטג וגבינת 5% + כוס אחת גבינת פרמזן.
7. חוזרים על הסידור פעם או פעמיים
8. סוגרים מעל עם רוטב עגבניות ומפזרים מעל את הפרמזן
9. מפעילים את סיר הבישול האיטי ל (LOW) ל 4 שעות
10. מחלקים ואוכלים
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון