הוראות הכנה
מרכיבים
2 חבילות לזניה ברילה
400 ג"ר גבינת מסקרפונה וגביע גבינת קוטג + גבינה 5%
300 ג"ר גבינת פרמזן מגוררת
400 ג"ר תרד קפוא
לרוטב
2 קופסא 300 עגבניות מרוסקות
1 כפית טימין יבש
1 כפית אורגנו יבש
3 שיני שום כתושות דק
1/2 כפית צילי גרוס עבה
1/2 כפית פלפל שחור גרוס עבה
1 כפית מלח
1/4 כפית סוכר
אופן ההכנה
1. משמנים סיר בישול איטי בגודל 6 ליטר ב2 כפיות שמן זית
2. מערבבים בקערה את כל חומרי הרוטב ומערבבים
3. מורחים על התחתית שכבה דקה של הרוטב
4. מעל מסדרים יפה לכיסוי (לא בהצלבה) את עלי הלזניה היבשים
5. מעל עוד רוטב עגבניות וחצי מהתרד הקפוא
6. מעל מפזרים 1/3 גבינת הריקוטה מעורבת בגבינת קוטג וגבינת 5% + כוס אחת גבינת פרמזן.
7. חוזרים על הסידור פעם או פעמיים
8. סוגרים מעל עם רוטב עגבניות ומפזרים מעל את הפרמזן
9. מפעילים את סיר הבישול האיטי ל (LOW) ל 4 שעות
10. מחלקים ואוכלים
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון