חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


נסיכת הנילוס בבישול
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

נסיכת הנילוס בבישול
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
6 נתחי נסיכת הנילוס שרויים בלימון למשך חצי שעה
1 בצל חתוך לשמיניות
1 גמבה אדומה חתוכה לרצועות
עגבניה חתוכה לקוביות בינוניות
4 שיני שום חתוכים לרבעים
1 פלפל חריף קטן (למי שרוצה)
כוס חומוס שרויה כל הלילה במים
מלח, פלפל, פפריקה אדומה מרק עוף
אופן ההכנה
לקחת סיר רחב לטגן את השום הבצל עד לשקיפות להוסיף את רצועות הגמבה
וקוביות העגבניות וכוס וחצי מים + החומוס והתבלינים להביא לרתיחה עדינה
להנמיך את האש ולהמשיך לבשל 20 דקות עד שהחומוס מוכן
להוסיף את הדג בעדינות ולהמשיך לבשל על אש קטנה למשך 15 דקות נוספות
בתיאבון
מגיש: חורמיאן שושנה
מקור:
שתף את המתכון