הוראות הכנה
מרכיבים
קילו במיה
קופסאה גדולה של עגבניות מרוסקות
תפוח אדמה מקולף וחתוך לקוביות קטנות
1 בצל מגורד
חצי קילו בשר הודו חתוך לקוביות בינוניות
מלח, פלפל, פפריקה מתוקה, מרק עוף
אופן ההכנה
לבחור במיה הקטנה לקטום את הקצוות לשטוף לייבש ולטגן קלות
(זהירות שלא יישרף)
להכניס את כל החומרים למעט הבמיה לסיר לחץ לבשל 45 דקות
לקרר להוסיף את הבמיה לבשל 7 דקות נוספות ( בישול יתר מפרק את הבמיה)
מוגש אם אורז לבן
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון