הוראות הכנה
מרכיבים
1/2 חזה עוף נקי מעצמות
2 כוסות אורז
1 בצל מגורד
1 קופסה קטנה של רסק עגבניות
4 כוסות מים רותחים
מלח, פלפל, מרק עוף, פפריקה מתוקה
אופן ההכנה
לחתוך את החזה לקוביות לתבל במלח ופלפל
לטגן את הבצל עד לשקיפות להוסיף את האורז כשהוא שטוף היטב
לערבב היטב , גאשר האורז ספוג בשמן להוסיף 4 כוסות מים רותחים
לערבב היטב , כאשר המים רותים להוסיף את התבלינים + קוביות החזה העוף
+ רסק העגבניות
לערבב לאחר כ-5 דקות להנמיך את האש
כעבור 20 דקות לבדוק אם האורז מוכן
בתיאבון
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון