הוראות הכנה
מרכיבים
2 גזרים מגורדים
1/4 כוס צימוקים שחורים
6 תמרים חתוכים לרבעים
6 שזפים שחורים וגולענים וחתוכים ל-4
1 בצל מגורד
3 כוסות אורז
1/4 כוס שמן
מלח, פלפל, מרק עוף , קמצוץ כורכום
אופן ההכנה
לטגן את הבצל עד לשקיפות להוסיף את הגזר
לאחר מס' דקות להוסיף את תמרים , השזפים והצימוקים (להזהר שהצימוקים לא ישרפו)
לערבב היטב
להוסיף את האורז כשהוא שטוף ונקי + 6 כוסות מים רתוחים לערבב היטב
להוסיף תבלינים + רבע כוס שמן
להביא לרתיחה ולהנמיך את הגז להכי קטן למשך כ-שעה
להגיש אם עוף צלוי/פרגיות/בשר בקר
בתיאבון
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון