הוראות הכנה
מרכיבים
חצי שקית של שעועית ירוקה (פרי הגליל)
9 תפוחי אדמה קטנים
5 כנפיים (אפשר עוף במקום)
2 קוביות שום
1 רסק 260
2 כפיות מלח
1 קופסת שימורים של זיתים (מומלץ ללא גלעין)
אופן ההכנה
בסיר שמים מיים רותחים ומחממים את התפוחי אדמה עד שהם רכים
בסיר שמים מיים רותחים ומחממים את הכנפיים למשך 10-15 דקות
בסיר שמים מיים רותחים ומחממים את השעועית למשך 10 דקות ומוסיפים את הכל
מחממים ביחד למשך 5-10 דקות נוספים.
מוכן.
בתאבון.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון