הוראות הכנה
מרכיבים
2 פלפלים ירוקים חריפים וארוכים
1 בצל קצוץ דק
1 בצל פרוס דק
1 עגבנייה קצוצה
20 זיתים מגולענים וקצוצים
מלח ופלפל
מעט שמן לטיגון
אופן ההכנה
במחבת מחממים מעט שמן לטיגון. מטגנים היטב את הפלפלים מכל הצדדים ומניחים בצד. מטגנים את הבצל הפרוס עד להשחמה קלה ומניחים בצד. קולפים את הפלפלים ופורסים לטבעות דקות.
בקערה מערבבים את הפלפלים, העגבניות, הבצל המטוגן, הבצל הקצוץ, הזיתים ומעט מלח ופלפל.
מגישים מיד.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון