הוראות הכנה
מרכיבים
1 חציל חתוך לקוביות
½ קופסא שימורים של זיתים
1 קופסא קטנה (100 גרם) שימורים של ממרח זיתים ועגבניות
1 בצל קצוץ
1 כפית אבקת שום
1 כפית אבקת קארי
מלח ופלפל
שמן לטיגון
אופן ההכנה
במחבת מחממים מעט שמן. מטגנים את הבצל קלות ומוסיפים את החצילים. מטגנים עד שהחצילים משחימים מעט והבצל מזהיב יפה. מוסיפים את הזיתים (עם כף אחת של נוזלים השימורים שלהם) ואת ממרח העגבניות והזיתים ומערבבים היטב. מוסיפים את אבקת השום ואבקת הקארי, מערבבים היטב, מביאים לרתיחה ומסירים מהאש.
מגישים חם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון