חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


אורז צהוב בחצילים וגזר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אורז צהוב בחצילים וגזר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 חציל לא גדול חתוך לקוביות
1 גזר קלוף וחתוך לקוביות
1 בצל קצוץ גס
1 פלפל אדום חתוך לקוביות
1 כוס אורז
¼ כוס רוטב סויה
1 כף אבקת קארי
מעט מלח
שמן לטיגון
אופן ההכנה
בסיר רחב מחממים מעט שמן. מטגנים קלות את הבצל עד שנהיה שקוף ומוסיפים את הגזר. מקפיצים קלות ומוסיפים את הפלפל האדום. מטגנים קלות ומוסיפים את החצילים. מטגנים ביחד עד שהחצילים והגזר מתרככים מעט. מוסיפים את האורז והקארי ומערבבים היטב. מוסיפים את הסויה וכוס מים, מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומכסים למשך רבע שעה עד עשרים דקות. מתקנים תיבול על ידי מלח.
מגישים חם (ניתן לקשט עם פלחי עגבניות).
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון