הוראות הכנה
מרכיבים
2 חצילים
רסק עגבניות
חריסה
פטרוזיליה
מלח
פלפל שחור
אופן ההכנה
חותכים את החצילים לצורות מרובעות גדולות, ומכניסים בינתיים לטיגון בשמן עמוק .
להכנת הרוטב:
מרוקנים קופסאת חריסה אל תוך קערה
עליה מוסיפים שלוש-ארבע (לפי הטעם -יותר חריף,פחות חריף) כפות רסק עגבניות
ממלחים ומפלפלים גם לפי הטעם, למי שאוהב חריף מומלץ הרבה פלפל .
קוצצים פטרוזיליה (מומלץ הרבה) ומערבבים את הכל יחד .
בינתיים מוציאים את החצילים מהשמן (כמובן אחרי שהם מוכנים), שמים כמה דקות בצד עד שיוצא מהם כמה שיותר שמן
מוסיפים את החצילים לרוטב שהכנו ומערבבים לאט ובעדינות שלא נמעך את החצילים לתוך הרוטב (עדיף שהחתיכות ישארו שלמות)
מקררים (מומלץ לאכול יום למחרת שהטעמים יתמזגו) ומגישים, מומלץ לקשט בעוד פטרוזיליה מעל .
בתיאבון שיהיה לכולם .
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון