חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


חצילים מטוגנים עם רוטב פיקנטי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלט חצילים מטוגנים עם רסק עגבניות וחריסה . מאוד קל להכנה, לא ישאר כלום בצלחת . br
חצילים מטוגנים עם רוטב פיקנטי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלט חצילים מטוגנים עם רסק עגבניות וחריסה . מאוד קל להכנה, לא ישאר כלום בצלחת . br
הוראות הכנה
מרכיבים
2 חצילים
רסק עגבניות
חריסה
פטרוזיליה
מלח
פלפל שחור
אופן ההכנה
חותכים את החצילים לצורות מרובעות גדולות, ומכניסים בינתיים לטיגון בשמן עמוק .
להכנת הרוטב:
מרוקנים קופסאת חריסה אל תוך קערה
עליה מוסיפים שלוש-ארבע (לפי הטעם -יותר חריף,פחות חריף) כפות רסק עגבניות
ממלחים ומפלפלים גם לפי הטעם, למי שאוהב חריף מומלץ הרבה פלפל .
קוצצים פטרוזיליה (מומלץ הרבה) ומערבבים את הכל יחד .
בינתיים מוציאים את החצילים מהשמן (כמובן אחרי שהם מוכנים), שמים כמה דקות בצד עד שיוצא מהם כמה שיותר שמן
מוסיפים את החצילים לרוטב שהכנו ומערבבים לאט ובעדינות שלא נמעך את החצילים לתוך הרוטב (עדיף שהחתיכות ישארו שלמות)
מקררים (מומלץ לאכול יום למחרת שהטעמים יתמזגו) ומגישים, מומלץ לקשט בעוד פטרוזיליה מעל .
בתיאבון שיהיה לכולם .
מגיש: שף_פהים
מקור:
שתף את המתכון