הוראות הכנה
מרכיבים
1 חציל גדול או שניים בינוניים
3 שיני שום כתושות
1 בצל ירוק קצוץ דק
חופן כוסברה קצוצה דק
רבע כוס עלי נענע קצוצים דק
גבעול זעתר טרי קצוץ דק
2 עלי מרווה טריים קצוצים דק
מיץ מחצי לימון
1 כפית מלח
מעט פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
קולים את החציל (או החצילים) בתנור במשך כעשרים עד עשרים וחמש דקות כאשר מדי פעם מסובבים את החציל. מוציאים מהתנור, חוצים ומרוקנים את תוכנו של החציל. קוצצים את בשר החציל דק ומעבירים לקערה. מוסיפים את יתר החומרים ומערבבים היטב. מצננים ומכניסים למקרר ללילה.
מגישים קר.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון