הוראות הכנה
מרכיבים
4 כוסות קמח 180 מ"ל
41 1 כפות שמרים יבשים (או 2 כפות שמרית טרי)
31 כוס שמן
2 כפות סוכר
כפית שטוחה מלח
21 1 כוסות מים פושרים (ולהוסיף לפי הצורך מים או קמח לקבלת בצק רך ונעים ולא דביק)
אופן ההכנה
1 שמים את כל מוצרי הבצק בקערה
2 מוסיפים את המים הפושרים ומערבבים בעזרת כף כדקה
3 מוסיפים את השמן ומעבדים לבצק רך ונעים לא דביק ( במקרה שהוא קצת דביק אפשר לזרות מעט קמח או להוסיף שמן לפי הצורך)
4 מכסים במגבת מתפחים כ חצי שעה
5 לאחר ההתפחה מחלקים את הבצק ל-3 חלקים ומנחים כל אחד בתבנית משמנים את הידים ומותחים את הבצק ושמים רוטב וכמובן גבינה צהובה (יש לי מתכון לרוטב תבדקו במתכונים שלי קובי10 )
לאפות בתנור בחום ביננוני
חשוב מאוד לקראת הסוף להניח על רצפת התנור כ-2 דק' ולבדוק שהבצק אפוי
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון