הוראות הכנה
מרכיבים
5 ביצים
3 כפות סוכר
1 אינסטנט פודינג שוקולד
21 אינסטנט פודינג וניל
1 שמנת מתוקה
1 קצפת ריצ'
כף נס קפה
150 שוקולד מריר או חלב
כוס חלב
אופן ההכנה
שלב א: לחמם תנור לחום בינוני. להפריד את הביצים ולהקציף את החלבונים והסוכר לקצף יציב. להוסיף לקצף את פודינג השוקולד ואת החלמונים לערבב היטב ולשפוך לתבנית משומנת. להכניס לתנור 180 מעלות ל 20 דקות בדיוק!
שלב ב: להקציף את השמנת המתוקה, הקפה, כוס חלב וחצי אינסטנט פודינג וניל לקצפת יציבה. ולמרוח על העוגה המוכנה לאחר שהתקררה.
שלב ג: לשבור בצלחת את השוקולד ולשפוך את הקצפת ריצ' להכניס למיקרוגל, כן למיקרוגל! לדקה וחצי בדיוק. להוציא ולערבב היטב עם טורף ביצים לקבלת קרם חלק, לשפוך בזהירות על הקצפת לשכבה חלקה ולהכניס למקרר. בתאבון!
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון