הוראות הכנה
מרכיבים
41 חבי' מרגרינה
2 בצלים קצוצים
1 ק"ג בשר בקר חתוך לקוביות
100 גר' צימוקים
1 כוס מישמישים מיובשים
תבלינים
מלח פלפל שחור 21 כפית קינמון
21 2 כוסות אורז
אופן ההכנה
מטגנים את הבצל במרגרינה
מוסיפים את הבשר ומטגנים
מוסיפים את המישמשים והצימוקים ומטגנים מעט מאוד
מוסיפים את התבלינים ומכסים במים רותחים ומבאים לרתיחה
מבשלים את הבשר עד שמתרכך והנוזלים מתאדים
שלב 2
שוטפים את האורז ומבשלים את האורז עם כפית מלח חצי בישול 10 דק' ומסננים
בסיר גדול אחר
מסדרים את האורז ותבשיל הבשר המוכן בשכבות: כשהאורז עליון.
לפזר 41 כוס מים רותחים על התבשיל המסודר.
מכסים במגבת ובמכסה הסיר ומבשלים כ 20 דק' על אש קטנה מאוד, עד לקבלת אורז "אחד אחד".
בתיאבון
קובי
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון