הוראות הכנה
מרכיבים
מעדן מוס לימון
החומרים
1 קופסא לימון קפוא פריגת או כל פרי אחר כגון מנגו
1 שקית 10 ג"ר זלטין
גרד מקליפת לימון שלם הצהוב בלבד
2 מיכלים שמנת מתוקה
1/4 כוס סוכר התרכיז הקפוא מכיל סוכרים
אופן ההכנה
ממיסים את הג'לטין במעט מים חמים
מקציפים את השמנת המתוקה והסוכר לקציפה יציבה.
מוסיפים את הג'לטין המומס ומערבבים היטב תוך קיפול פנימה של הקצפת
מוסיפים את תרכיז הלימון תוך כדי קיפול פנימה לקצפת ומערבבים היטב
יוצקים לכלי נאה מכסים בנילון נדבק מכניסים למקרר ל- 6 שעות לפחות.
להגשה טובלים את הכלי לשניה עד שתיים במים רותחים
והופכים על כלי הגשה מקשטים בפירות העונה
הערות:
ניתן לעשות את המעדן מתרכיז קפוא אחר כמו מנגו
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון