הוראות הכנה
מרכיבים
החומרים
3 חלמוני ביצה
1 כוס שמן לערך
מעט מיץ לימון
1 כף חרדל דיזון מגורגר
1 כף חזרת לבנה
10 שיני שום כתושים
1/2 כפית פלפל שחור
מעט מלח
מעט סוכר
לעידון 3 כפות שמנת חמוצה לא הכרחי
אופן ההכנה
אופן הכנה
1.בקערת בלנדר מוט או בלנדר או מקציף מקציפים את
חלמוני הביצה ומזלפים כף אחר כף את השמן עד
שמיתקבל מיונז מזלפים אט אט את מיץ הלימון והחרדל
דיזון עד אשר מיתקבל מיונז סמיך
2.מוסיפים את שאר החומרים ומעבדים כמה שניות לעירבוב
3.מעבירים לצלחת הגשה
* אם לבשרי לא להוסיף שמנת
**ניתן להוסיף כפית חזרת לבנה של היינץ )מדהים(
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון