חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קונפי שום תוספת מדהימה שרצה כמעט עם כל מאכל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קונפי שום הולך כמעט עם כל דבר - brמוסיפים: לפירה תפוחי אדמה, אבל גם לפירה בטטות וירקות שורש brולכל תבשיל ים תיכוני, בייחוד רטבים לפסטה ומרקים. br- מכינים ממרח: מועכים את השום עם שעועית לבנה מבושלת. br- מכינים ברוסקטה: מורחים על לחם קלוי, מניחים מוצרלה ועגבנייה br ומשחימים בגריל. br- מכינים לחם שום: מתבלים חמאה, מיונז או שמן זית, מברישים פרוסות br בגט ואופים. br- מתבלים: חצילים קלויים וסלטים שמכינים מהם. br- מכינים ממרח שום: מועכים ומוסיפים גבינת שמנת. br br
קונפי שום תוספת מדהימה שרצה כמעט עם כל מאכל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קונפי שום הולך כמעט עם כל דבר - brמוסיפים: לפירה תפוחי אדמה, אבל גם לפירה בטטות וירקות שורש brולכל תבשיל ים תיכוני, בייחוד רטבים לפסטה ומרקים. br- מכינים ממרח: מועכים את השום עם שעועית לבנה מבושלת. br- מכינים ברוסקטה: מורחים על לחם קלוי, מניחים מוצרלה ועגבנייה br ומשחימים בגריל. br- מכינים לחם שום: מתבלים חמאה, מיונז או שמן זית, מברישים פרוסות br בגט ואופים. br- מתבלים: חצילים קלויים וסלטים שמכינים מהם. br- מכינים ממרח שום: מועכים ומוסיפים גבינת שמנת. br br
הוראות הכנה
מרכיבים
חומרים
1 ק"ג שום קלוף
1 כוס שמן זית
מלח גס
אופן ההכנה
אופן הכנה
מניחים שיני שום שלמות בתוך רדיד אלומיניום, מזלפים שפע של שמן
זיתוממליחים. סוגרים לחבילה.
להלן 3 אפשרויות לאפיית קונפי:
1.מניחים את החבילה על גריל למשך 40 דקות ומדי פעם
הופכים.
2.מניחים את החבילה בתבנית בתנור ומאדים בחום שבת ) 120-100 מעלות(
במשךהלילה.
3.מוותרים על רדיד האלומיניום ואופים את כל החומרים בסיר כבד
מחרס,מעל להבה נמוכה, לפחות שעתיים.
מאחסנים בצנצנת או כלי שניתן לאטום מצפים בשמן
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון