קונפי שום הולך כמעט עם כל דבר - brמוסיפים: לפירה תפוחי אדמה, אבל גם לפירה בטטות וירקות שורש brולכל תבשיל ים תיכוני, בייחוד רטבים לפסטה ומרקים. br- מכינים ממרח: מועכים את השום עם שעועית לבנה מבושלת. br- מכינים ברוסקטה: מורחים על לחם קלוי, מניחים מוצרלה ועגבנייה br ומשחימים בגריל. br- מכינים לחם שום: מתבלים חמאה, מיונז או שמן זית, מברישים פרוסות br בגט ואופים. br- מתבלים: חצילים קלויים וסלטים שמכינים מהם. br- מכינים ממרח שום: מועכים ומוסיפים גבינת שמנת. br br
|
|
|
קונפי שום הולך כמעט עם כל דבר - brמוסיפים: לפירה תפוחי אדמה, אבל גם לפירה בטטות וירקות שורש brולכל תבשיל ים תיכוני, בייחוד רטבים לפסטה ומרקים. br- מכינים ממרח: מועכים את השום עם שעועית לבנה מבושלת. br- מכינים ברוסקטה: מורחים על לחם קלוי, מניחים מוצרלה ועגבנייה br ומשחימים בגריל. br- מכינים לחם שום: מתבלים חמאה, מיונז או שמן זית, מברישים פרוסות br בגט ואופים. br- מתבלים: חצילים קלויים וסלטים שמכינים מהם. br- מכינים ממרח שום: מועכים ומוסיפים גבינת שמנת. br br
|
הוראות הכנה
מרכיבים
חומרים
1 ק"ג שום קלוף
1 כוס שמן זית
מלח גס
אופן ההכנה
אופן הכנה
מניחים שיני שום שלמות בתוך רדיד אלומיניום, מזלפים שפע של שמן
זיתוממליחים. סוגרים לחבילה.
להלן 3 אפשרויות לאפיית קונפי:
1.מניחים את החבילה על גריל למשך 40 דקות ומדי פעם
הופכים.
2.מניחים את החבילה בתבנית בתנור ומאדים בחום שבת ) 120-100 מעלות(
במשךהלילה.
3.מוותרים על רדיד האלומיניום ואופים את כל החומרים בסיר כבד
מחרס,מעל להבה נמוכה, לפחות שעתיים.
מאחסנים בצנצנת או כלי שניתן לאטום מצפים בשמן
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון