חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פוקאצה שום/עגבניות/זייתים וכו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פוקאצה פוקאצה בשום בעגבניה בכל ציפוי יאמי
פוקאצה שום/עגבניות/זייתים וכו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פוקאצה פוקאצה בשום בעגבניה בכל ציפוי יאמי
הוראות הכנה
מרכיבים
מצרכים
1 ק"ג קמח
3 כוסות מים
1 חב' חמאה או 3/4 כוס שמן זית
2 כפות שמרים יבשים
כף וחצי מלח
1 כפית סוכר
אופן ההכנה
אופן הכנה
1.לשים את כל החומרים, ומוסיפים את החמאה המלח והסוכר בסוף
ניתן להוסיף כוס וחצי אגווזים טחונים. וכוס וחצי גרעיני חמניה וכפית שום כתוש
2.מניחים את עיסת הבצק להתפחה ראשונה – ל 50 דקות.
3.משטחים את הבצק בשנית על תבנית אפיה ומתפיחים כ 35 דקות.
4.כשהבצק הכפיל עצמו לערך יוצרים שקעים על גבי הבצק בעזרת האצבעות.
ומורחים בשמן זית, לפזר עשבי תיבול ומלח גס.
3. אופים בתנור שחומם מראש בטמפ' 200 מעלות צלסיוס במשך כ- 20-30 דקות במרכז התנור.
אפשרויות לציפוי עליון
בצל ושום –
1 בצל, 6 שיני שום פרוס דק, 3 כפות שמן זית, 3 כפות מלח גס.
לטגן בצל פרוס ושום פרוס בכף שמן זית, למרוח שארית השמן ולפזר
בצל שום ומלח.
שום ושקדים קלויים –
1 כוס שקדים פרוסים, 6 שיני שום מעוכות, 3 כפות שמן זית,
מלח גס. לטגן שום ושקדים בכף שמן זית. למרוח שארית השמן ולפזר שקדים,
שום ומלח.
עגבנייה, זיתים, גבינת ריקוטה, ועשבי תיבול-
3 כפות שמן זית, בצל קטן פרוס, 6 שיני שום מעוך, 1 כף
ממרח עגבניות. עגבניות מיובשות בשמן (לקצוץ) 1 כוס גבינה, 12
זיתים שחורים, 1 כף פטרוזליה קצוצה, 1 כף תימין, קורט פלפל, ½
כפית מלח. לטגן את הבצל והשום, לקרר, לערבב עם ממרח עגבנייה, גבינה,
זיתים ותבלינים.להוסיף בצל ושום. להבריש בצק ולפזר תערובת.
ב ת א ב ו ן
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון