חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פיצה על פיתה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פיצה על פיתה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
פיתה אחת
75 גרם גבינה צהובה
חצי קופסא של רסק עגבניות (הקטנות האלה...)
כף שמן
שמינית כפית אבקת שום
כפית אורגנו
זיתים (או כל תוספת אחרת שרוצים)
אופן ההכנה
1. מחלקים את הפיתה ל-2, כך שיתקבלו 2 עיגולים.
2. מחממים את התנור בחום בינוני-גבוה. מגררים את הגבינה הצהובה לתוך צלחת.
3. מערבבים בקערה את הרסק עגבניות, השמן, המלח ואבקת השום. מורחים את הרסק על כל עיגול פיתה.
4. מפזרים על הרסק את הגבינה, שמים את התוספות שרוצים,מפזרים את האורגנו.
5. אופים בתנור חם כ-5 עד 8 דקות, עד שהגבינה נמסה. מוציאים את הפיצות ואוכלים.
מגיש: דורית
מקור:
שתף את המתכון