הוראות הכנה
מרכיבים
מתאים לתבנית 26.
לתחתית:
4 חלמונים
1 כוס סוכר (200 ג')
קמצוץ קרם טרטר / קמצוץ מלח
למוס:
2 קופסאות שמנת מתוקה 38%
400 גרם שוקולד מריר משובח
75 גרם חמאה
לקישוט:
רבע כוס אגוזי מלך קצוצים.
אופן ההכנה
להכנת התחתית:
להקציף את החלבונים עם הסוכר וקרם הטרטר עד לקבלת קצף עמיד מאד.
להעביר לתבנית העוגה . ולאפות בתנור 3-4 שעות על חום נמוך (75 מעלות) עד שמתיבש.
אפשר לוותר על הכנת הקלתית ולקנות נשיקות קצף מוכנות ולפזר על תחתית התבנית.
להכנת המוס:
להקציף את השמנת המתוקה לקצף יציב (לא חזק מידי)
להמיס את השוקולד בתוך קערה מעל סיר.
אחרי שנמס להוריד מהסיר ולהוסיף את החמאה עד שנמסה.
לצנן שתי דקות ולהוסיף בתנועות קיפול לשמנת.
לשים את המוס מעל קלתית המרנג לפזר אגוזים קצוצים מעל.
לקרר כמה שעות לפני ההגשה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון