הוראות הכנה
מרכיבים
8-10 פרוסות סלמון או אחר קפוא נורווגי או אמריקאי
או דג שלם או מפולט
4 לימונים בשלים
1/2 כוס שמן זית
1 כף טימין
1 כפית רוזמרין
2 כפיות שום כתוש
1 כף פלפל שחור גרוס עבה
1 כפית צילי גוס
2 כפיות מלח גס
אופן ההכנה
מפשירים את הדג כמעט לחם החדר
בקערה מערבבים את חומרי הטיבול בשמן ובמיץ מלימון 1
פורסים את הלימונים לפרוסות דקות
על תבנית מסדרים פרוסות לימון מ 2 לימונים
מושחים על הדגים תוך עיסוי את תערובת התבלינים
ומניחים על שיכבת הלימונים את פרוסות הדג
מעליהם מפזרים שוב פלחי לימון מ 2 לימונים
עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר בתא התחתון ל 6-7 שעות
ואפילו לילה
מוציאים מחליפים את הניילון בנייר אלומיניום מכניסים לתנור שחומם
מראש ל 200 מעלות ל 30 דקות מסירים נייר האלומיניום
ומכניסים לתנור לעוד 15 דקות לשחמה
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון