מרכיבים פשוטים טעם גדול. שילוב מעניין של כל המרכיבים הפשוטים האלו יוצרים חוויה קולינרית בפה. brמומלץ מאוד להגיש בארוחות שבת. ככה כולם יתפעלו מי השף הגדול שהכין את זה. ואם נשאר כי אני לא מאמין שישאר. אבל אם בכל זאת..... brאז הכי כיף לאכול את זה ככה סתם בכיף להתרווח על הספה מול הטלוויזיה ולטבול לבפנים לחם טרי או חלה טריה ולשים בפה ולהתענג.
|
|
מרכיבים פשוטים טעם גדול. שילוב מעניין של כל המרכיבים הפשוטים האלו יוצרים חוויה קולינרית בפה. brמומלץ מאוד להגיש בארוחות שבת. ככה כולם יתפעלו מי השף הגדול שהכין את זה. ואם נשאר כי אני לא מאמין שישאר. אבל אם בכל זאת..... brאז הכי כיף לאכול את זה ככה סתם בכיף להתרווח על הספה מול הטלוויזיה ולטבול לבפנים לחם טרי או חלה טריה ולשים בפה ולהתענג.
|
הוראות הכנה
מרכיבים
5-7 גזרים בינוניים.
4 שיני שום
מיץ מחצי לימון טרי.
רבע צרור כוסברה קצוצה דק.
4-5 כפות מיונז.
מלח לפי הטעם
פלפל שחור לפי הטעם.
אופן ההכנה
מגררים בפומפיה דקה את הגזרים
כותשים לבפנים את שיני השום
מוסיפים את הכוסברה הקצוצה
מערבבים היטב
מוסיפים את שאר הרכיבים
מערבבים טוב טוב.
מגישים לשולחן.
בתיאבון
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון