חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קציצות פרסה (קרישה)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קציצות פרסה (קרישה)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
4 גבעולים גדולים של פרסה
1 תפוח אדמה בינוני
2 ביצים
פירורי לחם או קמח מצה
1 כפית פלפל שחור גרוס טרי
מלח לפי טעם
שמן לטיגון
אופן ההכנה
לקצוץ את הפרסה לפרוסות כולל העלים הירוקים [במידה והם טריים]
לשטוף היטב היטיב ולהשרות במים בקערה גדולה בכדי שהחול יצא.
בסיר גדול להרתיח מים עם הפרסה ותפוח אדמה שלם עד שהתפוח אדמה רך.
לסנן מהמים ולסחוט היטב את הפרסה לקלף את תפוח האדמה ולטחון במטחנת בשר.
לתבל במלח ופלפל שחור להוסיף שתי ביצים ולערבב היטב.
ליצור קציצות מהתערובת לגלגל אותם על פירורי הלחם או קמח מצה ולהניח בצד.
בשמן חם לטגן את הקציצות עד לקבלת צבע זהוב. להניח על מגבת נייר לספיגת השמן.
ניתן לאכול אותן חמות או קרות.
בתאבון
אלי גרשון...
מגיש: elig
מקור:
שתף את המתכון