הוראות הכנה
מרכיבים
400 גרם כבדי עוף
1 בצל פרוס דק
2 שיני שום קצוצות
מעט פלפל צ'ילי קצוץ
2 כפיות גדושות ממרח קארי צהוב
חצי כפית מלח
מעט פלפל שחור גרוס
מעט שמן לטיגון
אופן ההכנה
מחממים שמן במחבת. מוסיפים את הבצלים להשחמה קלה. מוסיפים את השום והצ'ילי ומקפיצים קלות. מוסיפים את הכבדים ומקפיצים כדי סגירה מכל הכיווני. מוסיפים מלח, פלפל ואת הקארי. מקפיצים ביחד כשלוש עד ארבע דקות ומגישים מייד (אפשר על מצע של אורז לבן).
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון