הוראות הכנה
מרכיבים
חומרים
6 רצועות חזה הודו/טונה 3X3 ס"מ אורך עד 15 ס"מ
לבקש מהקצב או מוכר הדג לחתוך מכניסים למישרה למשך 3 שעות לפחות
אוללילה.
למישרה
1/4 כוס שמן תירס
1 כפית שמן שומשום
1 כף לימון
1/4 כוס רוטב סויה )לטעום באם מלוח לא להוסיף מלח(
1 כפית מלח גס )ראה הערה(
1 כף פפריקה
1/2 כפית פלפל לבן
2 כפיות שום כתוש
1/4 כוס יין לבן יבש )לא חובה(
או 1/4 כפית חומץ בלסמי
אופן ההכנה
הכנה
על קרש מטבח יבש מניחים עלה אצה )נורי( מניחים נתח
הודו או טונה מהמישרה מניחים לרוחבו של החלק הצר ומגלגלים באופן
מהודקב 5 הס"מ האחרונים מורחים מעט שמן ומדביקים חותכים את הגליל
לשנייםעם בכין חדה ובעדינות.
את הגלילים צורבים על מחבת טפלון עם מעט שמן זית הודו כ 3 דקות
בכל צד
טונה כ 1.5 דקות בכל צד
הגשה
הודו/טונה מצננים מעט ופורסים בסכיו חדה לטבעות בעובי 1 ס"מ
ניתן להוסיף בצד גינגר מוחמץ
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון