חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


לחם לאקריץ /אניס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כמה זה טוב בבריזה של אחה"צ עם מזות וכוס שתיה brלחם לאקריץ /אניס
לחם לאקריץ /אניס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כמה זה טוב בבריזה של אחה"צ עם מזות וכוס שתיה brלחם לאקריץ /אניס
הוראות הכנה
מרכיבים
חומרים
1 1/2 כוסות מים
1 כוס נס קפה )ללא החלב והסוכר(
1 כף דבש
50 גר' שמרים טריים או 17 גרם שמרים יבשים
5 1/2 כוסות קמח מנופה
2 כפות שמן זית
100 מ"ל פרנו,או ריקאר,או עארק או מחיה
1 כף גרגירי אניס טחונים
1 כף מלח
אופן ההכנה
אופן הכנה
1. מערבלים במיקסר את המים, הדבש והשמרים
2. מוסיפים את הקמח, שמן הזית, העארק וגרגירי האניס וללשים כחמש
דקות עד לקבלת בצק רך ואלסטי
3. מוסיפים לבצק את המלח וממשיכים ללוש. מניחים את הבצק למנוחה
לפחות לעשר דקות
4. מקץ 10 דקות ללוש שוב ולהתפיח כ- 40 דק'
5. מחלקים את הבצק לשלושה חלקים ויוצרים כיכרות לחם בצורה
הרצויה
6. מתפיחים שוב כחצי שעה ואופים בתנור בחום גבוה של 200 מעלות למשך
כחצישעה
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון