הוראות הכנה
מרכיבים
3 תפוחי אדמה גדולים
2 כפות שמן
1 בצל בינוני קצוץ דק
1 גביע גבינה 5%
2 ביצים טרופות
2-3 כפות פירורי לחם
מלח ופלפל לטעם
אופן ההכנה
מבשלים את תפוחי האדמה בקליפתם, ומצננים מעט.
בינתיים מזהיבים קלות את הבצל בשמן, קולפים את תפוחי האדמה ומגררים במגררת גסה.
מוסיפים לתפוחי האדמה את הבצל המוזהב ושאר המצרכים ומערבבים היטב עד לקבלת עיסה חלקה. אם העיסה סמיכה מידי אפשר להוסיף מעט פירורי לחם.
מחממים שמן במחבת, צרים לביבות ומטגנים משני הצדדים.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון