חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סלט כוסמת וירקות שורש חם או קר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלט כוסמת עם ירקות שורש חם או קר מדהים צבעוני וטעים מאוד
סלט כוסמת וירקות שורש חם או קר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלט כוסמת עם ירקות שורש חם או קר מדהים צבעוני וטעים מאוד
הוראות הכנה
מרכיבים
2 כוסות כוסמת שטופה
2 גזרים קצוצים לקוביות
1 קולורבי קצוץ לקוביות
1 בצל גדול פרוס לרצועות דקות
1 פלפל אדום חריף קצוץ לטבעות דקיקות
1 עגבניה קלופה קצוצה לקוביות
1/4 כוס שמן זית
2 כפות שמן כורכום
10 זיתים שחורים
חצי כוס פטרוזיליה קצוצה
מעט מלח
מעט פלפל לבן
אופן ההכנה
1.בסיר עם כף שמן מטגנים את הכוסמת עד להתבקעותה מוסיפים מים עד לכיסוי
ומבשלים עם מעט מלח כ 5 דקות עד היותה אל דנטה.מסננים ושוטפים במים קרים
מניחים בקערה בצד
2.בסיר רחב מחממים 1/4 כוס שמן זית מוסיפים את הבצל מטגנים כ 2 דקות
3.מוסיפים את הגזר הקולורבי ומטגנים חמש דקות נוספות
4.מוסיפים את הפלפל והתבלינים ושמן הכורכום ומאדים עוד מספר דקות
5.מוסיפים את הכוסמת ומערבבים
6.מוסיפים את קוביות העגבניה הזיתים והפטרוזיליה מטגנים עוד כדקותיים
מערבבים טועמים מתקנים תבול ובתאבון
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון