הוראות הכנה
מרכיבים
2 כוסות כוסמת שטופה
2 גזרים קצוצים לקוביות
1 קולורבי קצוץ לקוביות
1 בצל גדול פרוס לרצועות דקות
1 פלפל אדום חריף קצוץ לטבעות דקיקות
1 עגבניה קלופה קצוצה לקוביות
1/4 כוס שמן זית
2 כפות שמן כורכום
10 זיתים שחורים
חצי כוס פטרוזיליה קצוצה
מעט מלח
מעט פלפל לבן
אופן ההכנה
1.בסיר עם כף שמן מטגנים את הכוסמת עד להתבקעותה מוסיפים מים עד לכיסוי
ומבשלים עם מעט מלח כ 5 דקות עד היותה אל דנטה.מסננים ושוטפים במים קרים
מניחים בקערה בצד
2.בסיר רחב מחממים 1/4 כוס שמן זית מוסיפים את הבצל מטגנים כ 2 דקות
3.מוסיפים את הגזר הקולורבי ומטגנים חמש דקות נוספות
4.מוסיפים את הפלפל והתבלינים ושמן הכורכום ומאדים עוד מספר דקות
5.מוסיפים את הכוסמת ומערבבים
6.מוסיפים את קוביות העגבניה הזיתים והפטרוזיליה מטגנים עוד כדקותיים
מערבבים טועמים מתקנים תבול ובתאבון
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון