הוראות הכנה
מרכיבים
1 חציל, 6 ביצים סלט ירקות ערבי קצוץ דק, סחוג,עמבה, סלט חומוס טחינה ופיטרוזיליה.אפשר כל מיני סלטים חיים ומבושלים
לפי הטעם האישי
אופן ההכנה
מקלפים את החציל ופורסים אותו לפרוסות בעובי בינוני מפזרים מלח ומשהים כ-10 דקות
לאחר מכן שוטפים במים ומנגבים בנייר מגבת.
בינתיים מחממים שמן עמוק במחבת ומטגנים עד שהחצילים נעשים אדומים הופכים לצד השני
ומטגנים, מוציאים את החצילים ומניחים בצלחת מרופדת בנייר סופג.
שולקים את הביצים עד שהם מתקשים .
מגישים לשולחן חצילים ביצים קשות סלט ערבי, חומוס, טחינה, סחוג,פיטרוזליה חתוכה לעלים ושטופה, עמבה וכמובן פיתות ערקיות או פיתות רגילות.אפשר להוסיף סלטים גם מעדות אחרות זה משתלב נפלא.
כל סועד לוקח לו פיתה ערקית מורח חומוס וטחינה מניח 2 ביצים חתוכים פיטרוזיליה סלט ירקות
מטפטף כמה טיפות של עמבה סוגר את הלפה ואוכל בתיאבון
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון