חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מוסר ים אפוי ברוטב עגבניות פיקנטי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מוסר ים אפוי ברוטב עגבניות פיקנטי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 דג מוסר נקי
¼ עגבנייה פרוסה דק
¼ עגבנייה קצוצה דק
¼ בצל קצוץ
1 שן שום קצוצה
½ כפית פלפל חריף קצוץ
2 כפיות רסק עגבניות
1 כף יין לבן
½ כוס מים
מלח
שמן זית
אופן ההכנה
מניחים את הדג בתבנית וממליחים מעט. מניחים מעל את פרוסות העגבנייה. מפזרים מעל את הבצל, השום והפלפל החריף. מזליפים מעל הכל שמן זית. מערבבים בכלי קטן את קוביות העגבנייה, מעט מלח, רסק העגבניות, היין והמים. יוצקים את התערובת על הדג. מכסים בנייר כסף ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות למשך 20 דקות. לאחר 20 דקות מסירים את נייר הכסף וממשיכים לאפות 10 דקות נוספות.
מגישים חם.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון