הוראות הכנה
מרכיבים
1 חבילה מקרוני
300 גרם גבינה צהובה
2 ביצים
1 מיכל שמנת מתוקה
1/4 כוס חלב
פלפל שחור
1 כפית מלח
1/2 כפית אגוז מוסקט
אופן ההכנה
1.מבשלים מקרוני במים ומלח רותחים
2.מעבירים חצי מכמות המקרוני לתבנית
3.מכסים בחצי מכמות בפרוסות גבינה או שבבי גבינה
4.עם החצי השני של המקרוני טורפים בקערה 2 ביצים,
1 שמנת מתוקה, מעט חלב, פלפל, מלח, ואגוז מוסקט
5.שוב מכסים בשבבי גבינה, שופכים לתבנית ואופים בחום 160 מעלות עד
שמזהיב יפה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון