הוראות הכנה
מרכיבים
1 ליטר חומץ
1/2 1ק"ג סוכר
1 בקבוק צבע מאכל אדום
2 כפות גדושות קורנפלור
אופן ההכנה
מרתיחים בסיר 1 ליטר תומץ רגיל.
שמים את ה- 1/2 1 ק"ג סוכר ואת בקבוק צבע מאכל האדום ובוחשים עד המסת הסוכר וקבלת צבע אדום.
מערבבים בכוס 2 כפיות גדושות של קורנפלור וממיסים במים קרים.
כשהחומץ והסוכר בסיר רותחים שופכים את הקורנפלור לסיר תוך כדי עירבוב מתמיד של החומץ ומכבים את האש.
נותנים לרוטב להתקרר ומוכן לשימוש.
בתיאבון
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון