הוראות הכנה
מרכיבים
1.5 ק"ג בשר (רצוי אוסובוקו בגלל העצם)
3 כוסות אורז
3-4 תפו"א
כוס מישמש יבש קצוץ
כוס שזיפים מיובשים קצוצים
חצי כוס צימוקים כהים
חצי כוס שמן
מלח, פלפל, בהרת או חוויג' לבישול
בצל גדול קצוץ
ראש שום חצוי לשניים
אופן ההכנה
משרים את האורז לאחר שטיפה במים מהברז לשעה.
מטכנים את הבשר לסגירתו.
מוציאים את הבשר ומטגנים את הבצל, מוסיפים לו את הפרות היבשים.
מסננים את האורז ומערבבים עם הפירות והתבלינים.
ביר גדול שמים מעט שמן ופרוסות עבות תפו"א, עליהם מחצית מכמות האורז
על האורז את הבשר ואז את המחצית השניה,
נותנים רתיחה ומכנים לתנור עד למחרת לארוחה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון