הוראות הכנה
מרכיבים
200 גרם חמאה מומסת
200 גרם גבינה צהובה מגוררת (רצוי קשקבל)
100 גרם גבינה בולגרית מפוררת
1 ביצה
350 גרם (חבילה קטנה) קמח תופח
1 גביע (250 גרם) גבינה לבנה
לצפוי: גרעיני שומשום
אופן ההכנה
אופן הכנה:
1. מערבבים את כל החומרים (מלבד השומשום) בקערה, עד שמתקבל בצק אחיד.
מניחים במקרר לחצי שעה.
2. מחממים תנור לחום בינוני (180 מעלות צלזיוס).
3. יוצרים מהבצק לחמניות (20-30), מפזרים למעלה שומשום ואופים כ-20 דקות,
עד שהן מזהיבות
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון