הוראות הכנה
מרכיבים
250 גרם פסטה מכל סוג
1 מיכל שמנת מתוקה (250 מ"ל)
3-4 פטריות שמפיניון פרוסות
½ קישוא זוקיני גדול חתוך לקוביות
1 בצלצל קטן פרוס דק
1 שן שום חצויה ופרוסה דק
מעט שמן לטיגון
מלח ופלפל
מעט גבינת רוקפור מפוררת
אופן ההכנה
מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. במחבת מחממים מעט שמן. מטגנים את הבצל עד שנהיה שקוף. מוסיפים את הפטריות והקישוא ומקפיצים. מוסיפים את השום ומקפיצים ביחד כשתי דקות. מוסיפים את השמנת, מערבבים, מתבלים במעט מלח ופלפל. לאחר בישול של כשתיים-שלוש דקות מוסיפים את הפסטה המוכנה (לאחר שסוננה) ומקפיצים ביחד עוד כשתיים עד שלוש דקות.
מעבירים לצלחת הגשה ומפזרים גבינת רוקפור מעל. מגישים חם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון