חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פסטה ברוטב שמנת, פטריות וקישואים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פשוט ללקק את האצבעות...
פסטה ברוטב שמנת, פטריות וקישואים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פשוט ללקק את האצבעות...
הוראות הכנה
מרכיבים
250 גרם פסטה מכל סוג
1 מיכל שמנת מתוקה (250 מ"ל)
3-4 פטריות שמפיניון פרוסות
½ קישוא זוקיני גדול חתוך לקוביות
1 בצלצל קטן פרוס דק
1 שן שום חצויה ופרוסה דק
מעט שמן לטיגון
מלח ופלפל
מעט גבינת רוקפור מפוררת
אופן ההכנה
מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. במחבת מחממים מעט שמן. מטגנים את הבצל עד שנהיה שקוף. מוסיפים את הפטריות והקישוא ומקפיצים. מוסיפים את השום ומקפיצים ביחד כשתי דקות. מוסיפים את השמנת, מערבבים, מתבלים במעט מלח ופלפל. לאחר בישול של כשתיים-שלוש דקות מוסיפים את הפסטה המוכנה (לאחר שסוננה) ומקפיצים ביחד עוד כשתיים עד שלוש דקות.
מעבירים לצלחת הגשה ומפזרים גבינת רוקפור מעל. מגישים חם.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון