הוראות הכנה
מרכיבים
4 ביצים
½ 1 כוסות סכר
½ כוס שמן
½ כוס מים
½ 1 כוסות קמח
3 כפות קקאו
1 אפיון
אופן ההכנה
להפריד ביצים. להקציף חלמונים עם 1 כוס סכר,
להוסיף בהדרגה שמן, ½ כוס מים ו ½1 כוסות קמח
לסירוגין. להוסיף 3 כפות קקאו ולערבב היטב.
בנפרד להקציף חלבונים ו 1 אפיון. כשהקצף קשה
להוסיף ½ כוס סכר. להוסיף לבליל
לעטוף את הקצף בעדינות עם הבליל
לאפות בתנור בחום בינוני כ- 45 דקות.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון