חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת קרמבו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגה חגיגית וטעימה עולה על שולחנינו בכל ארוח ולפעמים brגם סתם ביום שישי
עוגת קרמבו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגה חגיגית וטעימה עולה על שולחנינו בכל ארוח ולפעמים brגם סתם ביום שישי
הוראות הכנה
מרכיבים
4 ביצים
1 כוס סוכר
4 כפות קאקאו
1 כף קמח
אגוזים
שמנת מתוקה
1כוס חלב
טינסטנט פודינג
100 גרם שוקולד
4 כפות חלב
50 גרם מרגרינה
אופן ההכנה
בקערת המיקס להקציף 4 חלבונים
כשמתקשה להוסיף בהדרגה 1/3 כוס סוכר
בקערה נפרדת
לערבב את שארית הסוכר עם הביצים
נוצרת תערובת נוזלית
להוסיף בהדרגה את הקאקאו והקמח
(בפסח אפשר להחליף עם פרורי מצה)
לשים בתבנית עגולה
לאפות בתנור כ- 1/2 שעה עד שתופח והקיס יוצא יבש
כשמתקרר הבצק לפזר אגוזים (אפשר גם בלי)
להקציף את השמנת המתוקה להוסיף חלב ואינסטנט
לשפוך על העוגה ולשים במקרר
בסיר קטן להמס 100 גרם שוקלד
להוסיף חלב
כשנמס להוסיף את המרגרינה ולסגור את האש
לערבב עד שהמרגרינה נמסה
לקרר את הציפוי לערבב מדי פעם
כשפושר לשפוך על הקצפת
מגיש: דרית
מקור:
שתף את המתכון