הוראות הכנה
מרכיבים
1.5 ספריבס או כנפי עוף מופרדים כנף ושוק
משרה:
500 גרם מימש מיובש
250 גרם צימוקים
250 גרם תמרים
250 גרם בצל
250 גרם סוכר חום
300 גרם חומץ
10 גרם מלח
5 גרם אגוז מוסקט
מעט ג'ינג'ר טחון, חרדל ופפריקה חריפה
אופן ההכנה
אופן ההכנה:
1. כובשים את הספריבס במשך 24 שעות במשרה.
2. מניחים על האש עם המשרה ומעט דבש עד לדרגת ההכנה הרצויה
או בתבנית בתנור בחם של 250 מעלות ל 20 דקות
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון