הוראות הכנה
מרכיבים
מרכיבים:
3 שורות של 8 צלעות טלה כל אחת.(לבקש מהקצב שיכין לפי מספר מנות)
½ כוס שמן זית
פלפל שחור גרוס.
גבישי מלח ים אטלנטי. (מלח גס)
עלים מגבעול אחד של רוזמארין.
עלים מגבעול אחד של מרווה,(רצוי מרוות בר)
3 עגבניות בשלות אדומות חתוכות ל- 2
3 בצלים יבשים שלמים עם קליפתם חצויים לאורך.
חצי כוס דבש מפרחי אבוקדו
100 גרם פיסטוק חלאבי ירוק לא קלוי גרוס גס
אופן ההכנה
הוראות הכנה:
מושכים את הצלעות בשמן הזית.
מפזרים עליהן את גבישי המלח, הפלפל גרוס ואת העלים.
מושכים בשמן זית את הבצלים ואת העגבניות, מפזרים עליהם את המלח, הפלפל והעשבים.
1.מניחים את הצלעות בתבנית, מסדרים סביבן את העגבניות והבצלים
2. מכניסים לתנור 180 מעלות צלזיוס, גריל חזק. שחומם מראש. אופים כ- 15
דקות.
3.מוציאים את התבנית מן התנור. טובלים מברשת בדבש וצובעים את הצלעות
בדבש. מפזרים את הפיסטוק. מגבירים את החם למקסימום צולים כ- 10 דקות
נוספות. מוציאים מהתנור.
4.פורסים את הצלעות בזוגות,מניחים בצלחת לצד הירקות הצרובים.
מוזגים מן הרוטב שבתבנית ומזליפים מעט שמן זית.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון