הוראות הכנה
מרכיבים
1 בצל גדול
1 קופסא קטנה של רסק עגבניות
תבלינים כורכום .פלפל שחור.פפריקה אדומה .בהרת בערך חצי כפית וגם לפי העין
אורז 2 כוסות
שמן לטיגון
עוף מספר חתיכות
2 עגבניות חתוכות
2 וחצי כוסות מים
מלח לפי טעם
אופן ההכנה
לטגן את הבצל הגדול החתוך בשמן רגיל או זית
להוסיף את החתיכות עוף .לטגן מעט ולהוסיף את העגבניות החתוכות
להוסיף את התבלינים לפי הטעם
להוסיף את 2 כוסות האורז לערבב להוסיף בערך 2 וחצי או שלוש כוסות מים שזה רותח להוסיף את רסק העגבניות מלח .לפי הטעם נותנים רתיחה עד שנשאר קצת מים .מכניסים לתנור
בחום בינוני 150 מעלות בערך לשעה או יותר
טעים מאוד
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון