הוראות הכנה
מרכיבים
חצי קילו קמח אורז
שתיים וחצי כוסות סוכר
כפית של אבקת אפיה
2 כוסות מים
כפית של אבקת וניל
1 מיכל של חלב קוקוס
רבע כפית של צבע מאכל אדום
1 וחצי כוסות של קמח תפו"א
אופן ההכנה
1. חמם תנור לחום של 175 מעלות, שמן תבנית בגודל של 20 על 28. ערבב ביחד את קמח האורז, הסוכר ואבקת האפיה ושים בצד.
2. בקערה בינונית, תערבב ביחד את המים, הוניל, חלב הקוקוס וצבע המאכל האדום. תערבב את התערובת שהתקבלה ביחד עם התערובת שהכנת מקודם. שפוך את כל מה שיצא לך לתבנית.
3. כסה את התבנית עם נילון נצמד ותאפה את התערובת כשעה. אחרי שעה תן לתערובת להתקרר.
4. הוצא את התערובת מהתבנית אחרי שהיא התקררה והנח אותה על משטח נקי שפיזרת עליו קמח תפו"א. תחתוך לחתיכות בעזרת סכין פלסטיק.
5. זרוק לשמן רותח את הכדורים שעשית ואחרי שהם משחימים הוצא, שים על נייר סופג, פזר אבקת סוכר ושוקולד ובתיאבון
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון