הוראות הכנה
מרכיבים
1 חציל
1 בצל
1 קישואים
1 פלפל ירוק
1 פלפל אדום
1 גזר
כפית רסק עגבניות
תימין (גבעול)
מלח, פלפל
שן שום (או כפית שום כתוש)
שמן זית
אופן ההכנה
חותכים את כל הירקות לקוביות קטנות. מטגנים את החצילים על אש קטנה עם שמן זית (אפשר גם רגיל) ומניחים בצד (כי הם נשרפים מהר). מטגנים קישואים, מוסיפים בצל וגזר ופלפל (אדום וירוק) ומכסים כדי ליצור אידוי של הירקות, מוסיפים את הרסק עגבניות (עם חצי כוס מים) ותבלינים לפי הטעם.
ברגע שהכל רך והמים עם הרסק עגבניות התאחדו עם הירקות יוצא מעדן שמעולה להגשה עם בשר או דגים.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון