חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


שוקרוט (עם בשר)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שוקרוט (עם בשר)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
5-4 כפיות סוכר
ק"ג בשר שומני - חזה בקר
כרוב לבן
חצי קילו נקניקיות עגל עבות
קילו בשר מעושן
3 כוסות יין לבן יבש
בצל גדול דקור בציפורן
8 עלי ערער
3 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות
אופן ההכנה
1. מניחים את המוצרים בסיר בשכבות: בשכבה הראשונה מניחים את הסוכר, לאחר מכן שכבת בשר עם החלק השומני כלפי מטה. לאחר מכן מניחים שכבה של כרוב ומעליה שכבת נקניקיות עגל. ושוב שכבת כרוב ומעליה שכבת נקניקיות מעושנות. מעל הכל להניח בצל גדול דקור בציפורן.
2. אחרי שכל המוצרים מונחים בסיר, מדליקים להבה קטנה עד שהסוכר הופך לקרמל. כשריח הקרמל מורגש, סוגרים את האש ומוסיפים יין לבן ותפוחי אדמה חתוכים לחתיכות קטנות.
3. סוגרים עם מכסה ומבשלים 10 דקות על אש נמוכה.
4. סך כל זמן הבישול כשעה.
מגיש: Devil-666
מקור:
שתף את המתכון