הוראות הכנה
מרכיבים
קילו וחצי חצילים קטנים וטריים
שיני שום קלופות וחצויות
סחוג אדום
מלח, קורט סוכר
חומץ רגיל
אופן ההכנה
בסיר גדול לשים החצילים עם מים לכיסוי להוסיף מלח ומעט סוכר, להרתיח ולבשל על אש קטנה כ-20 דק'
לסנן ולקרר מעט. לקטום את העוקצים.
בעזרת קצה ידית של כפית לחורר כל חציל (עד חציו) ולדחוף פנימה מעט סחוג וחתיכת שום
להניח החצילים הממולאים בצפיפות בכלי שאפשר לסגור הרמטית.לכסות בחומץ .
לכסות ולאכסן במקרר
תהנו ובתיאבון.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון