חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


הום פרייז נוסח מסעדת דיקסי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תפוח האדמה בסגנון מסעדת דיקסי אחת המנות הפופולריות במסעדה
הום פרייז נוסח מסעדת דיקסי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תפוח האדמה בסגנון מסעדת דיקסי אחת המנות הפופולריות במסעדה
הוראות הכנה
מרכיבים
500 גרם תפוחי אדמה ננסיים, שטופים אך לא קלופים
3 פלפלים אדומים מתוקים גדולים, פרוסות לרצועות דקות
2 בצלים, רצוי אדומים, חתוכים לרצועות
75 גרם חמאה
3 כפות מיונז הלמנס - בלבד
2 כפות שמן לטיגון
טבסקו, מלח ופלפל לפי הטעם
שום כתוש
אופן ההכנה
1. מבשלים את תפוחי האדמה במים רותחים עד שהם מתרככים אך נשארים עדיין יציבים,
כ-20 דקות. מקררים וחותכים לקוביות קטנות.
2. מחממים מחצית מהחמאה במחבת ומטגנים את הבצל על להבה בינונית, עד שהוא
מתרכך - כ-6-5 דקות. מוסיפים את הפלפלים ומטגנים עוד 5 דקות.
3. מחממים מחבת אחרת על להבה גבוהה. מוסיפים את השמן ומטגנים את תפוחי האדמה
עד שהם משחימים. אין לערבב ולטלטל את המחבת, כדי לא לפגוע בהשחמת התפוחים.
4. מעבירים לקערה. מערבבים עם המיונז הפלפל והבצל ומתבלים במלח, פלפל, טבסקו ושום
כתוש. מערבבים היטב עם יתרת החמאה. ממשיכים לטגן עד לקבלת הגוון והמירקם הרצוי
ומגישים מיד.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון