חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


תפוא"ד בעלי סלק/תרד ועדשים בניחוח לימוני
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תוספת טעימה עד כאב 🙂
תפוא"ד בעלי סלק/תרד ועדשים בניחוח לימוני
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תוספת טעימה עד כאב 🙂
הוראות הכנה
מרכיבים
2 כפות שמן זית
1 בצל גדול קצוץ
4 שיני שום קצוצות
3 כוסות מרק צח/מים ואבקה
1 כוס עדשים ירוקים
6 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות
1 כף מיץ לימונים
גרד מלימון אחד
15 עלי תרד או סלק קרועים גס
1/4 כפית פלפל אדום חריף גרוס
1/4 כוס עלי נענע קצוצים
1 כפית כמון
מלח ופלפל שחור
אופן ההכנה
1.מחממים שמן זית במחבת כבדה וגדולה.
2.מטגנים בצל להזהבה, מוסיפים שום ומטגנים כ-1/2 דקה.
3.מוסיפים את המרק והעדשים ומבשלים כ-10 דקות.
4.מוסיפים את תפוחי האדמה ומבשלים ללא כיסוי עד שיתרככו
5.מוסיפים את קליפת הלימון המיץ התרד ותבלינים, מבשלים כ-2,3 דקות,
מוסיפים את הנענע והמלח.
מגישים חם.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון