חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק פיסטוק בנוסח פרסי - מדהים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מדהים מדהים מדהים טעים אוטנתי
מרק פיסטוק בנוסח פרסי - מדהים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מדהים מדהים מדהים טעים אוטנתי
הוראות הכנה
מרכיבים
כוס וחצי פיסטוקים קלויים
3 כפות חמאה
1 בצל שלוט,קצוץ
1 שן שןם קצוצה
1 כרישה שלמה,קצוצה לטבעות דקות
1 כף קורנפלור
7 כוסות מרק עוף צח
1 כפית מלח
רבע כוס מיץ תפוזים טרי [סחוט]
אופן ההכנה
אופן ההכנה
1.מרסקים את הפיסטוק היטוב במעבד המזון.
2.ממיסים את החמאה בסיר,מוסיפים את השלוט הקצוץ והכרישה ומטגנים עד
לשקיפות
3.מוסיפים את הקורנפלור,תוך עירבוב. מוסיפים את מרק העוף ומביאים לרתיחה
על להבה גבוהה.
4.מוסיפים את הפיסטוק הטחון והמלח,מנמיכים את הלהבה ומבשלים כ - 20
דקות,תוך בחישה מפעם לפעם.
5.מוסיפים את מיץ התפוזים,מערבבים ויוצקים לקעריות, מקשטים במעט
פטרוזיליה קצוצה מגישים חם.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון