חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


גבינות שמנת בטעמים מעשה ידי בית קלי קלוטו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אין כמו גבינת שמנת ביתית הן במרקם בטעם ובכיף br*** הסרט מראה איך לעשות גבינה מחלב בעוד המתכון מראה דרך קלה יותר מגביעי שמנת
גבינות שמנת בטעמים מעשה ידי בית קלי קלוטו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אין כמו גבינת שמנת ביתית הן במרקם בטעם ובכיף br*** הסרט מראה איך לעשות גבינה מחלב בעוד המתכון מראה דרך קלה יותר מגביעי שמנת
הוראות הכנה
מרכיבים
6 גביעי שמנת חמוצה
2 כפות שומשום או פלפל שחור גרוס עבה או צילי גרוס
מלח דק
1 כפית שום מרוסק
1 חיתול או סלסלת קש פשוטה או גביעי פלסטיק לסלטים שתחתיתו מחוררת כרשת
אופן ההכנה
1.מחממים את גביעי השמנת בסיר מים עד לרתיחה, מבשלים עוד חצי דקה.
2.שופכים את השמנת לקערה ומערבבים עם מלח ,שום שומשום,פלפל שחור גרוס
עבה צילי טחון צמחי תבלין או כל העולה בראש .
3.מניחים את החיתול או סלסלת הקש או גביע הפלסטיק על צלחת,להגרת הנוזלים,ויוצקים
לתוכה את הבלילה. מידי פעם מנקזים נוזלים מהצלחת או סוחטים מעט את החיתול
4.מגישים לאחר 24 שעות, מקורר. משחררים בעדינות מהגביע והופכים
גיוון: אפשר להוסיף קצח, שומשום קלוי,במקום רגיל, עשבי תיבול כמו כף טרגון,זעתר טרי או טימין.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון