חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פירות יבשים ממולאים בבקר, כבש וצנוברים בשרוול חזה אווז
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פירות יבשים ממולאים בבקר, כבש וצנוברים בשרוול חזה אווז brאפויים ברוטב יין אדום br
פירות יבשים ממולאים בבקר, כבש וצנוברים בשרוול חזה אווז
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פירות יבשים ממולאים בבקר, כבש וצנוברים בשרוול חזה אווז brאפויים ברוטב יין אדום br
הוראות הכנה
מרכיבים
שזיפים יבשים
תאנים יבשים
משמשים יבשים
יין אדום מתוק
בצל
סוכר חום
מלח, פלפל
חומרים למילוי:
בשר בקר טחון
שומן כבש
צנוברים קלויים / אגוזים
מלח, פלפל, קנמון
אופן ההכנה
אופן ההכנה:
1.מערבבים יחד את חומרי המילוי.
2.מכינים רוטב יין אדום ע"י טיגון הבצל, הוספת סוכר חום ותבלינים יין אדום.
מביאים ל רתיחה אחת ומורידים מהאש.
3.מגלענים את השזיפים, ופותחים את כל הפירות מהצדדים הפנימיים כדי שיהיה יותר מקום
4.וממלאים את כל הפירות במילוי
5.מגלגלים את הפרי המלא בפרוסת אווז מעושן ונועצים קיסם עץ
6. מסדרים בתבנית אפייה ויוצקים מעל את הרוטב עד חצי מגובה הפירות (אם יש זמן לתת לפירות לשרות ביין 24 שעות). אופים בחום 180 מעלות כחצי שעה ומגישים.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון